Davutoğlu: Talebimiz çok açık


ahmet davutoğlu


Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Birleşmiş Milletler(BM)'nin İsrail'in ''Mavi Marmara'' gemisine düzenlediği saldırıyla ilgili raporun açıklanmasının ağustos ayı sonuna ertelenmesini değerlendirdi.

Bakan Davutoğlu, Türkiye'nin Mavi Marmara'ya yapılanİsrailsaldırısıyla ilgili talebinin açık olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, bazı toplantı ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Konya'da Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını değerlendirdi.

Davutoğlu, bir gazetecinin ''Mavi Marmara'' raporunun İsrail'in talebi üzerine 3. kez ertelendiğini hatırlatması üzerine "Sayın Başbakanımız, bizler vurguladık. O ilkelerde bir değişiklik yok. Dolayısıyla zamanla gelişmeleri göreceğiz. Ancak İsrail'den söz konusu olayla ilgili taleplerimiz açıktır. Bunu tekrar tekrar vurguladık.'' şeklinde cevapladı.

ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ KARAVANADAN YEMEK İÇİN SIRAYA GİRDİ

Bakan Ahmet Davutoğlu, Karaaslan Hadimi Parkı'nda Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerinin pikniğine katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve çocukların karşıladığı Davutoğlu, çocuklarla yakından ilgilendi.

Bakan, piknik yapan öğrencilerle birlikte yemek sırasına girerek etli pilav, çorba ve irmik helvası aldı. Bakan yemeğini çocuklarla birlikte yedikten sonra hatıra fotoğrafı çektirip parktan ayrıldı.

SEÇİM ÇALIŞMALARI SIRASINDA ARACININ ÇARPTIĞI FATMANUR'U ZİYARET ETTİ

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, 12 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalar için Bozkır ilçesine giderken kendisini taşıyan aracın aniden yola çıkarak kazaya neden olan Fatma Nur Atalay'ı (9) evinde ziyaret etti.

Ziyarete Bakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, kızı, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, eşi Hatice Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek veAK PartiKonya İl Başkanı Ahmet Sorgun katıldı.

Bakan Davutoğlu ziyaretin ardından baba ocağı Taşken ilçesine hareket etti. Bakan Davutoğlu, küçük Fatmanur'u daha önce de iki kez ziyaret etmişti.

CİHAN
Etiketler: , ,

Yazar Hakkında

HaberPro profesyonel bir blogger haber temasıdır ve ücretsiz sunulmaktadır. Temayı indirmek ve özellikleirni detaylı incelemek için Tema sayfasını ziyaret ediniz.Teşekkürler Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz